Geslaagde opening in de Korenbeurs

24 oktober 2017
opening piet paaltjens parade schiedam korenbeurs burgemeester lamers

Geslaagde en feestelijke opening in de Korenbeurs

24 oktober 2017

Op zondag 22 oktober werd in de Bibliotheek in de Korenbeurs de Piet Paaltjens Parade officieel geopend. Zeer verheugd waren we met de komst van Burgemeester Lamers. Aan hem overhandigde directeur Theo Schilthuizen de eerste Piet Paaltjes Recordings cd. Ook was er familie van François HaverSchmidt aanwezig. Uiteraard René van Slooten, die een lezing verzorgt tijdens het festival over zijn overgrootouders en HaverSchmidt. Ook waren meneer en mevrouw HaverSchmidt uit Scheveningen present. Zij hoorden over dit festival, omdat ze groot fan zijn van Arnon Grunberg. Uiteraard bezoeken ze ook zijn lezing tijdens het festival.

Video Pop Up TV
Rob en Matthijs van PopUpTv hebben niet alleen de cd-opnames in Pand Roelants perfect vastgelegd, ze filmden ook de opening. Bekijk hieronder de video met daarin interviews met onder anderen Burgemeester Lamers, Freek de Jonge, Paul Zoontjens en Arjan Spies van The Kik en projectleider Kittie Boone.

Foto’s van de opening
Fotograaf Jan van der Ploeg was ook aanwezig om de opening vast te leggen. Benieuwd naar de foto’s? Je vindt ze op de Facebookpagina van de Bibliotheek Schiedam.